Prednovoletna zabava je lahko odličen teambuilding

Živimo v digitalnem svetu. Skoraj vse delamo preko pametnih telefonov in tablic. Na voljo imamo mnogo različnih aplikacij za fotografiranje in urejanje ter deljenje fotografij. Imamo pa jih le v digitalni verziji, »tam nekje«.

Občutek, ko v roke vzameš foto album in ga prelistaš skupaj z družino, prijatelji, fantom, babico, pa je neprecenljiv. Ali pa si ogledaš fotografije, obešene na hladilniku in potuješ po spominih, ki jih ujamejo? Kaj pa, ko okvirček s svojimi najdražjimi postaviš poleg računalnika v službi? Ko držiš v roki nekaj otipljivega in nostalgičnega je to res nekaj čudovitega!

Vedno so to veseli trenutki, ko se ljudje sprostijo pred foto objektivom. Ko zagledajo pripomočke za fotografiranje, se v njih ponovno prebudi ta otroški duh. “Uuuu glej kakšna očala. Daj ti te, jaz bom to. O hudooo! Boš še brke? Vzemi še napis. Jaz bom še kron’co.” nato sledi še poziranje pred foto objektivom.

In nato se zgodi najlepše. Ko naša Fotoprikolica ali fotokabina ujame tisti sproščeni trenutek z družbo, prijatelji, družino, s poslovnimi partnerji, le ta postane neprecenljiv.

Ko jim povemo, da se fotografija že tiska, so navdušeni. Fotografije so kmalu natisnjene in sledi še neprecenljiva reakcija, ko jo dobijo v roke. Sliši se smeh od navdušenja, ko vidijo kako super je uspela fotografija. Kako malo je treba, da smo ljudje srečni. Ne pozabite, da štejejo malenkosti. In največ šteje to, da svoj čas preživimo z ljudmi, ki jih imamo radi.

Dejstvo je, da je fotografija najlepši spomin, ki nikoli ne zbledi.

Tudi odnose v službi je potrebno negovati, saj polovico svojega časa preživimo prav tam. V ta namen se organizirajo razni teambuildingi, naj si bodo to športne narave, kulturne ali zabavne. Sodelavci se ob skupnem druženju sprostijo in še bolj povežejo, kar je v dobrobit tudi podjetju. Zadovoljni delavci delajo bolj produktivno. Te trenutke je vredno zabeležiti s fotografijo, ki bo lep spomin, bodisi v pisarni na mizi, doma na polici ali pa nekje v foto albumu, ki ga radi prelistamo.

Počasi se že planirajo zasebne in službene prednovoletne zabave, hkrati pa se polnijo tudi naši prednovoletni termini. Za to se lahko zahvalimo našim, sedaj že stalnim strankam, s katerimi smo lepe trenutke že ujeli v zabavne in nepozabne fotografije. Letos pa jim bomo natisnili nove.

Pa vi? Bomo tudi vam s fotografijami izdatno povezali vašo ekipo?

Z dvema fotoprikolicama, ki sta posebni ravno zaradi retro videza in opremljeni s popolnim foto studiem, pridemo predvsem na zunanje dogodke. Fotokabine pa so aktualne tako na zunanjih kot na notranjih dogodkih. Imajo prestižna ali računalniška ozadja. Opisane foto storitve pa so prava popestritev za vsako priložnost.

Ekipa Fotoprikolice šteje komaj dve leti in pol, vendar imamo za seboj že veliko lepih dogodkov, zanimivih promocij, festivalov in čudovitih porok. Uživamo v tem, ko fotografiramo in ustvarjamo nepozabne ter zabavne trenutke.

Za rezervacijo foto storitev nam pišite na fotoprikolica@gmail.com ali nas pokličite na 041 797 307 (Boštjan).